VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik contact opnemen met Shugeloo?

U kunt ons een e-mail sturen op info@Shugeloo.com onze klantenservice helpt u graag!

Verzenden jullie wereldwijd?

Ja

Van waar verzenden jullie?

Wij verzenden grotendeels vanuit Nederland, sommige producten kunnen vanuit het buitenland verzonden worden. Verzending vanuit het buitenland kan voorkomen als producten uitverkocht zijn, dit doen wij om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Kan ik mijn bestelling wijzigen en of annuleren?

Aangezien we streven naar het zo snel mogelijk verwerken van bestellingen, dient u binnen 12 uur na het plaatsen van uw bestelling wijziging(en) en of annulering(en) per mail aan te geven. Alle verzoeken na deze tijd kunnen worden geweigerd. Uw bestelling kan worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling nadat deze is ontvangen.

Welke betalingsmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren betaling middels I-Deal, PayPal en alle belangrijke creditcards (VISA, Mastercard, AMEX).

Wanneer wordt mijn bestelling verwerkt?

Alle bestellingen worden behandeld en verzonden vanuit ons magazijn. Houdt tijdens feestdagen en uitverkoopperiodes rekening met extra verwerkingstijd van uw bestelling. Wij verwerken bestellingen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden verwerkt binnen 1-3 werkdagen vanaf de besteldatum en de volgende dag na de verwerking verzonden. Houd er rekening mee dat wij niet verzenden in het weekend.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Vanwege de grote vraag kan het tussen de 2-4 weken duren voordat uw bestelling aankomt.

Wat als ik mijn bestelling niet ontvang?

Als u uw bestelling niet binnen 30 dagen na verzending ontvangt, heeft u recht op een volledige terugbetaling.

Worden er douanerechten en belastingen in rekening gebracht?

De prijzen die op onze site worden weergegeven in Euro's en zijn belastingvrij, wat betekent dat u mogelijk verplicht bent om douanerechten en belastingen te betalen zodra u uw bestelling ontvangt. Invoerrechten, belastingen en gerelateerde douanekosten kunnen worden berekend zodra uw bestelling op zijn eindbestemming aankomt, en deze kosten worden bepaald door uw lokale douanekantoor. Betaling van deze kosten en belastingen is uw verantwoordelijkheid en wordt niet door ons gedekt. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane in uw land. Voor meer informatie over kosten kunt u contact opnemen met uw lokale douanekantoor.

Hoe kan ik een item retourneren?

Neem contact met ons op via info@Shugeloo.com

Wat als de ontvangen item(s) defect/incorrect/beschadigd zijn?

Neem contact met ons op als u artikelen heeft ontvangen die incorrect, ontbrekend en/of defect zijn. Vermeld alstublieft uw bestelnummer, foto's van de artikelen en alle gerelateerde referenties bij ontvangst van uw pakket. We zullen ons best doen om uw zaak zo snel mogelijk op te lossen.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Alle terugbetalingen worden gecrediteerd via de door u gekozen betaalmethode. Als je hebt betaald met een creditcard of betaalpas, worden de terugbetalingen binnen 7-10 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel of annuleringsverzoek naar de bank van de kaart uitgevende instantie gestuurd. Neem contact op met de bank/creditcardmaatschappij voor vragen over wanneer het krediet op je rekening wordt gestort. Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, doe dan het volgende: Neem contact op met de bank/creditcardmaatschappij. Het kan even duren voordat de terugbetaling op je rekening wordt gestort.